Προφίλ

KORONEIKO OLIVE OIL

 TRADITIONAL FIRM EXPORTING OLIVE OIL
CHAROKOPIO MESSHNIAS
VAT NUMBER. EL044093861
KORONI MESSINIA GREECE
ZIP CODE :24004 TEL.+30 2725041105 FAX. :+ 30 210 9769703
E-mail:info@koronioliveoil.gr  www.koronioliveoil.gr

Μόλις 45 χιλιόμετρα έξω από την όμορφη πόλη της Καλαμάτας και 5 χιλιόμετρα από την Κορώνη, στο φιλόξενο και γραφικό Χαροκοπιό Μεσσηνίας, βρίσκονται οι Ελαιώνες της οικογένειας του Δημήτρη Π. Καφετζή, που εδώ και τρεις γεννιές καλλιεργεί, την ξακουστή σε όλο το κόσμο «Kορωνεϊκη ελία»! Η οικογένεια τα τελευταία 100 χρόνια έχει αφιερωθεί στη παραγωγή , συλλογή και προσφάτως στη τυποποίηση της «αρχόντισσας των ποικιλιών», προσφέροντας σας, το ασύγκριτο και βραβευμένο ελαιόλαδο «Koroneiko Olive Oil». Τα ελαιόδενδρα της οικογένειας, καλλιεργούνται με το πατροπαράδοτο τρόπο, χωρίς χημικές ή άλλες παρεμβάσεις, προσφέροντας κάθε χρόνο αυτό το μοναδικό  ελαιόλαδο που συσκευάζονται σε γυάλινες φιάλες μόνο του η με αρωματικά βότανα.

Θέλοντας μάλιστα να διασφαλίσει την ποιότητα, του Koroneiko Olive Oil από το πρώτο μέχρι και το τελικό στάδιο παραγωγής, ο Δημήτρης Π. Καφετζής, κατάφερε να δημιουργήσει την πιο σύγχρονη μονάδα τυποποίησης της περιοχής, βασιζόμενος σε τρεις άξονες:

1    Την “ψυχρή εξαγωγή” του ελαιολάδου, λίγες μόνο ώρες μετά τη 
   συλλογή του καρπού από τα ελαιόδενδρα.

              2      Την πλήρη διασφάλιση της ποιότητας με όλους τους διεθνείς και
           εγχώριους κανονισμούς    (ISO ,Haccp , EL 203 ,P.D.O).

3   Τις συνεχείς αναλύσεις του ελαιολάδου, ώστε να διατηρεί ο χυμός του
“Koroneiko Olive Oil” το φρουτώδες άρωμα του και η οξύτητα
να μην ξεπερνάει ποτέ, το 0.1 με 0.5%.

Παράλληλα, το “Λακεδαιμόνιο” πνεύμα των καλλιεργητών, τους οδήγησε στη δημιουργία μερικών εκλεπτυσμένων gourmet προϊόντων που βασίζονται στο μεράκι, τις γνώσεις, αλλά και τις παραδοσιακές συνταγές των γιαγιάδων τους, τα οποία και είναι στη διάθεση σας.

Σύνθημα μας: Ναι στη Ποιότητα και Όχι στην ποσότητα”!

Copyright KORONI 2009-2017