Menu
Site in English Site in Greek
  • koronioliveoil.gr
  • Σχετικά με εμάς
  • Σημεία πώλησης
  • Συνταγές
  • Καλάθι αγορών
  • Επικοινωνία
  • Προϊόντα
  • Ελαιόλαδο λάδι ελιάς
  • Πληροφορίες προϊόντων
  • Ελαιόλαδο Κορώνης, παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO
  • Ιστορία
  • Πληροφορίες προϊόντων - Ελαιόλαδο Κορώνης η... ποικιλία Κορώνης
  • Σημεία Πώλησης
  • Σχετικά με εμάς
  • Το Κορωνέικο Ελαιόλαδο
  • Επικοινωνία
  • Social Media
  • Facebook
  • Twitter
  • Blogspot
  • Home / Συνταγές / Λαχανικά
    Συνταγές - Λαχανικά
    • ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ   4 Ντομάτες μέτριες 4 αυγά 250 g Κεφαλογραβιέρα αλάτι ,πιπέρι λάδι για το τηγάνι μας   Aδειάζουμε τις ντομάτες όπως στα γεμιστά και ρίχνουμε ένα αυγό ολόκληρο σε κάθε ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και...
      ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ   4 Ντομάτες μέτριες 4 αυγά 250 g Κεφαλογραβιέρα αλάτι ,πιπέρι λάδι για το τηγάνι μας   Aδειάζουμε τις ντομάτες όπως στα γεμιστά και ρίχνουμε ένα αυγό ολόκληρο σε κάθε ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και...
      ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ   2 Ντομάτες  1-2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ½   Ματσάκι Μαϊντανό 150 g Φέτα τριμμένη στο τρίφτη 2 Αυγά ½ Φλιτζάνι ελαιόλαδο αλάτι , Πιπέρι Αλεύρι όσο πάρει     Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρούς...
        ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ   2 Κιλά πιπεριές μεγάλες 10 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο ½ Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ½ Φλυτζάνι ξύδι απο λεύκο κρασί 1 Φλυτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι   Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ του φούρνου...
      Αν και χειμωνιάτικο το σπανάκι, αύτη η σαλάτα σε πάει διακοπές! Θέλεις η φρεσκάδα του λαχανικού, θέλεις η δροσερή γεύση του γιαουρτιού......ένα είναι σίγουρο, θα ενθουσιαστείτε!         Υλικά (για τη σαλάτα):  1/2 κιλό σπανάκι...
      ΣΠΑΝΑΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ   500 g  Σπανάκι 150 g  Κεφαλοτύρι η Φέτα 2 Κρεμμύδια μέτρια ½  Ματσάκι ʼνηθο 2 Αυγά ½  Φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι , Πιπέρι Αλεύρι   Πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι και το ψιλοκόβουμε...
        ΤΣΙΚΙ-ΤΣΙΚΙ   1 Κιλό κολοκυθάκια 4 Αυγά 1 Φλυτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι – πιπέρι   Χαράζουμε τα κολοκυθάκια σταυρωτά κατά μήκος ώστε κόβοντας σε ροδέλες να βγαίνουν τετραγωνάκια τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι να μαραθούν...
      • Σελίδα (1-2) :
      • 1
      • 2
    • Κατηγορίες