ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ

 

ΠΑΣΤOYΡΜΑΔΟΠΙΤΑ

 

800 g  Φύλλο σφολιάτας αυτό με δύο φύλλα στην συσκευασία

2  Ντομάτες σε λεπτές φέτες

100-150 g Παστουρμά  καθαρισμένο από τα εξωτερικά μπαχαρικά

250 g  Κασέρι όχι κίτρινο τυρί Κασέρι Μυτιλήνης

½  Φλυτζάνι ελαιόλαδο

Λίγο σουσάμι

Αλάτι πιπέρι (εάν θέλετε γιατί ο παστουρμά  έχει πιπέρια και το τυρί αλάτι)

 

Λαδώνουμε ένα ταψί κουζίνας ,απλώνουμε το ένα φύλλο κατόπιν στρώνουμε τα υλικά μας μια στρώση το καθένα βάζουμε και το άλλο φύλλο από πάνω ρίχνουμε και το υπόλοιπο λάδι και στις άκρες του φύλου αλείφουμε με λίγο νεράκι για να κολλήσουν τα φύλλα, βρέχουμε το πάνω φύλλο με λίγο νερό με ένα πινέλο ,χαράζουμε σε κομμάτια όχι μέχρι κάτω και πασπαλίζουμε το σουσάμι ,ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το φύλλο και από κάτω (σηκώνουμε με ένα πιρουνάκι για να δούμε) . 

 

 

Σας άρεσε η συνταγή, έχετε κάποια παραδοσιακή συνταγή,
βάλατε στο μέλι γάλα και όλα έγιναν μέλι-γάλα.
Γράψτε την γνώμη σας, τις παρατηρήσεις για τα προϊόντα μας,
ή  ότι άλλο θέλετε και θα το δημοσιεύσουμε στο Blog .

http://koronioliveoil.blogspot.com

επιστροφή

 

Copyright KORONI 2009-2014