ΒΡΑΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΒΡΑΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ....
 
             ΥΛΙΚΑ(ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ)
1 ΜΕ 1 1/2 ΚΙΛΟ ΕΛΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΕΛΙΝΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
 
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ
1/2 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 2% ΛΙΠΑΡΑ
2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΦΥΤΙΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΑΛΑΤΙ
       ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ,ΜΑΔΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΠΥΡΕΞ.ΠΑΣΠΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.
  ΛΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ  ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ.ΜΕ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΤΗ ΠΑΤΑΤΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΡΕ
ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΑΛΤΕ ΑΛΑΤΙ.ΑΝ Ο ΠΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΗΚΤΟΣ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΓΑΛΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΑΙΟΣ.
  ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.
ΨΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ,ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 30 ΜΕ40 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΥΣΟΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΡΥΟ.

επιστροφή

 

Copyright KORONI 2009-2014