ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
½ Φλιτζάνι τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
3 Κουταλιές σούπας ξύδι
1 Κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
Αλάτι , πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση :
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ και η βινεγκρέτ είναι έτοιμη.
Την προσθέτουμε στο φαγητό μας λίγο πριν σερβίρουμε.
Συμβουλή :
Tην σάλτσα αυτή μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε
ωμές και βραστές σαλάτες. Επίσης είναι κατάλληλη για γαρίδες και
βραστό χταπόδι προσθέτοντας και λίγη ρίγανη.
Σας άρεσε η συνταγή, έχετε κάποια παραδοσιακή συνταγή,
βάλατε στο μέλι γάλα και όλα έγιναν μέλι-γάλα.
Γράψτε την γνώμη σας, τις παρατηρήσεις για τα προϊόντα μας,
ή ότι άλλο θέλετε και θα το δημοσιεύσουμε στο Blog .
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|