ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
2 Κιλά πιπεριές μεγάλες
10 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ Φλυτζάνι ξύδι απο λεύκο κρασί
1 Φλυτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ του φούρνου μας όταν σκουρύνουν
τις γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά ,βγάζουμε από τον φούρνο και
σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο σε 10-15 λεπτά της ξεφλουδίζουμε
πετάμε κοτσάνι και σπόρια , κόβουμε κατά μήκος.
Στην συνέχεια παίρνουμε βαζάκια για αποθηκεύσουμε τον μεζέ
μας η’ ένα μεγάλο πλαστικό με καπάκι .
Τοποθετούμε λοιπόν μία στρώση πιπεριές και πασπαλίζουμε
τα υπόλοιπα υλικά συνεχίζουμε εναλλάξ μέχρι να γεμίσει το
βάζο μας προσθέτουμε λίγο λαδάκι να σκεπάσει τις πιπεριές μας
μπορούν να συντηρηθούν για μεγάλο διάστημα στον ψυγείο ,
είναι έτοιμες σε μια εβδομάδα
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|