Τρίβουμε το κρεμμύδι στο τρίφτη, ψιλοκόβουμε το δυόσμο και ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Πλάθουμε τα γιουβαρλάκια σε μέγεθος καρυδιού.
Σε μία φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν 4-5 ποτήρια νερό, προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι και 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο,
όταν βράσει το νερό, ρίχνουμε τα γιουβαρλάκια, δεν ανακατεύουμε μόνο κουνάμε την κατσαρόλα, θα είναι έτοιμα σε 10-12 λεπτά περίπου.
Για το αυγολέμονο, στύβουμε 2 λεμόνια, χτυπάμε 2 αυγά σε μεταλλικό μπολ και ρίχνουμε τα λεμόνια, παίρνουμε με μια κουτάλα ζωμό απ’ την κατσαρόλα μας και συνεχίζοντας το χτύπημα, ρίχνουμε λίγο-λίγο ζωμό ώστε να ζεσταθεί το μείγμα, αδειάζουμε το μπολ στην κατσαρόλα και την κουνάμε να πάει παντού το αυγολέμονο .