ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΙΦΑΔΟ

 

ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΙΦΑΔΟ

 

  • 1 Κιλό Μοσχάρι σε μερίδες
  • 2 Κιλά κρεμμύδια στιφάδου καθαρισμένα
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 Φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • ½ Φλυτζάνι ξύδι
  • ½ Φλυτζάνι κρασί
  • 1 Ξυλαράκι Κανέλα
  • 3 Φύλλα Δάφνης
  • 1 Πρέζα Μοσχοκάρυδο
  • 1 Πρέζα γαρύφαλλο
  • 3 Κουταλιές σούπας πολτό ντομάτας (πελτέ)
  • Αλάτι - Πιπέρι

 

Βάζουμε στον πάτο της κατσαρόλας το μοσχάρι ,προσθέτουμε τα κρεμμύδια και όλα τα υπόλοιπα υλικά ,βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για δύο ώρες περίπου .

Ανακινούμε την κατσαρόλα μας ανά διαστήματα δεν ανακατεύουμε.

Δεν προσθέτουμε νερό.

Δεν χρησιμοποιούμε χυμό ντομάτας .

Σερβίρεται με ένα υπέροχο Cabernet sauvignon.

Καλή σας όρεξη .

 

 

Σας άρεσε η συνταγή, έχετε κάποια παραδοσιακή συνταγή,
βάλατε στο μέλι γάλα και όλα έγιναν μέλι-γάλα.
Γράψτε την γνώμη σας, τις παρατηρήσεις για τα προϊόντα μας,
ή  ότι άλλο θέλετε και θα το δημοσιεύσουμε στο Blog .

http://koronioliveoil.blogspot.com

επιστροφή

 

Copyright KORONI 2009-2014