ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΙΚΗ
ΠΑΤΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
 
       ΥΛΙΚΑ(ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)
 
4 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
300 ΓΡ. ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ Η ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
2 ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ(ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ)
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΡΙΜΕΝΝΗ ΚΕΦΕΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ Η ΓΚΟΥΝΤΑ
2 ΑΥΓΑ
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΕΝΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ
 
      ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ 4 ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΧΗΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΘΑ ΤΙΣ
ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ .ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΚΙΜΑ
ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΒΩΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΠΥΡΩΤΟΣ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ,ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ,ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΟΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ,ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1/2 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΟΙΧΩΜΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ.
Ο ΚΙΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ.ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
ΥΓΡΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ,ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΥΡΙ
ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΣΤΟΥΣ 200 -220 ΒΑΘΜΟΥΣ.
 
ΣΥΝΟΔΕΨΤΕ ΤΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΩΣ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.

επιστροφή

 

Copyright KORONI 2009-2014