ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ
500 γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι)
150 γρ ανανά φρέσκο κομματιασμένο
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
100ml σερι
1 αυγό χτυπημένο με
1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλαουρ
λίγη ζάχαρη
200γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα
20 γρ. τζίντζερ τριμμένο
6 κ.σ ελαιόλαδο
3 κ.σ ξύδι από λευκό κρασί
Λίγο κρασί
1 κ.σ σάλτσα σόγιας
1 καυτερή πιπερίτσα
αλάτι
Αλατίζετε το κρέας και αφήνετε να μαριναριστεί στο σερι για 30 λεπτά ανακατεύοντας το.Βυθίζετε στο μείγμα αυγού κόρν φλάουρ το κρέας και το σοτάρετε
10 λεπτά στο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.Το βγάζετε με τρυπητή κουτάλα. Ρίχνετε στο τηγάνι το κρεμμύδι την πιπεριά και τον ανανά και τα σοτάρετε για 3-4
λεπτά.Προσθέτετε το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη, τα ντοματάκια,την πιπερόριζα και την καυτερή πιπερίτσα και ανακατεύετε προσθέτοντας το κρέας
μαγειρεύοντας τα ακόμα για 10 λεπτα. Σερβίρετε με ρύζι.
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|