ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ
1 1/2 κιλο χοιρινο σε κομματια
2 κιλα κυδωνια -
1κρεμμυδι
1 φλ. τσαγιου ελαιολαδο
1 κ.σ ζαχαρη -
1 κ.σ.ξυδι
2 φλ.τσαγιου λευκο κρασι
αλατι - πιπερι
Σοταρετε το κρεμμυδι στο ελαιολαδο, προσθετετε τα κομματια του χοιρινου,αλατοπιπερωνετε και,αφου το τσιγαρισετε καλα,σβηνετε με το κρασι
και ισως με λιγο νερο.Αφηστε το να βρασει για 10 λεπτα.Καθαριζετε τα κυδωνια και τα κοβετε σε φετες. Τα τσιγαριζετε με λιγο βουτυρο και επειτα
τα προσθετετε στο κρεας με τη ζαχαρη και τοξυδι.Αφηνετε να σιγοβρασουν μεχρι να μεινουν με τη σαλτσα τους.
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|