ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
1,5 Κιλό Μοσχαράκι σπάλα ή ελιά σε μερίδες
750 g Ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 Φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 Ξυλαράκι κανέλα
2 Φύλλα δάφνης
½ Κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
½ φλυτζάνι κρασί κόκκινο
1 Κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι , Πιπέρι
Βράζουμε το κρέας σε αρκετό νερό μέχρι να μαλακώσει ,αφαιρούμε τον ζωμό
απο την κατσαρόλα μας αφήνοντας μια μικρή ποσότητα .
Προσθέτουμε την ντομάτα και όλα τα άλλα υλικά αφήνουμε να δέσει η σάλτσα
μας ,εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζωμό ώστε η σάλτσα μας να μην γίνει πολύ
πηχτή .
Ταιριάζει με τηγανιτές πατάτες , πουρέ πατάτας η χοντρά μακαρόνια με τυρί .
Συνοδεύεστε το με ένα Μαύρο Καλαβρυτινό
Σας άρεσε η συνταγή, έχετε κάποια παραδοσιακή συνταγή,
βάλατε στο μέλι γάλα και όλα έγιναν μέλι-γάλα.
Γράψτε την γνώμη σας, τις παρατηρήσεις για τα προϊόντα μας,
ή ότι άλλο θέλετε και θα το δημοσιεύσουμε στο Blog .
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|