Υλικά
Εκτέλεση
Βράζουμε το νερό μαζί με το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι, προσθέτουμε τον τραχανά και περιμένουμε
7-8 λεπτά ανακατεύοντας ανά διαστήματα, όταν είναι έτοιμο το φαγητό μας κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την τριμμένη στο χέρι φέτα.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο προσθέτοντας 4-5 σταγόνες λεμόνι.
Σουπίτσα για τα κρύα βράδια του χειμώνα.
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|