ΡΟΛΑΚΙΑ ΕΛΙΑΣ
800 g Φύλλο σφολιάτας (συσκευασία με δύο φύλλα χρησιμοποιούμε το ένα )
1 Βαζάκι πάστα ελιάς
1 Αυγό
Ξεπαγώνουμε το φύλλο σφολιάτας ,αναμιγνύουμε την πάστα ελιάς
με λίγο λάδι ,απλώνουμε το μείγμα μας σε όλο το φύλλο και τυλίγουμε
την φαρδιά πλευρά του.
Ετοιμάζουμε το ταψί μας με λαδόκολλα ,κόβουμε ροδέλες του ενός
εκατοστού και τα τοποθετούμε στο ταψί .
Χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε τα ρολάκια ,
Ψήνουμε 10- 15 λεπτά στους 180 βαθμοι
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|