ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
250 γρ. ρεβυθια βρασμενα
1/2 φλυτζανακι ελαιολαδο
2-3 σκελιδες σκορδο
μαιντανο - αλατι - πιπερι
παπρικα - κυμινο
3 κ.σ γαλετα -
2-3 κ.σ αλευρι
Λιωνουμε τα ρεβυθια με το ελαιολαδο στο μπλεντερ.Σε μια λεκανη βαζουμε τον πολτο των ρεβυθιων, τη γαλετα, το σκορδο πολυ
ψιλοκομμενο, τον μαιντανο και το αλευρι.Ανακατευουμε, αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε τα μυρωδικα.Πλαθουμε σε κεφτεδακια και
τηγανιζουμε σε καυτο λαδι.Στραγγιζουμε σε απορροφητικο χαρτι.
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|