Σε μεγάλη μπωλ ανακατέψτε το αλεύρι με το αλάτι και τα μυρωδικά. Σε μικρό μπωλ διαλύστε τη σόδα στο μπράντι και αδειάστε το μίγμα στο αλεύρι.
Ανακατέψτε και ζυμώστε βιαστικά, να κάνετε μία μαλακιά ζύμη, αν είναι πολύ υγρή, προσθέστε αλεύρι.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°.
Παίρνοντας κομμάτια ζύμη, πλάστε κορδόνι περίπου στο πάχος του μικρού δακτύλου, και κόψτε σε κομμάτια 12-15 εκ. Ενώστε τις δυό άκρες να κάνετε κουλούρια, ή δέστε κόμπο το κορδόνι, για πιο συμπαγή μουστοκούλουρα.
Τοποθετήστε σε λαμαρίνες και ψήστε για 20-25 λεπτά να σκληρύνουν τα κουλούρια.
Αφήστε να κρυώσουν τελείως σε σχάρες, και διατηρήστε τα σε κουτιά ή σε γυάλινα βάζα που κλείνουν αεροστεγώς.